Testimoniale

Vă mulțumim pentru că ați ales produsele noastre!
Spune-ne părerea ta despre interacțiunea cu Trefle – Ie tradițională românească.
Încercăm permanent să îmbunătățim calitatea serviciilor și produselor pe care le oferim și putem face asta mai bine daca știm ce vă place și displace.
Cu drag echipa Trefle!

Produse deosebite!

★★★★★
5 5 1
Am achizitionat mai multe produse "Trefle". Sunt de calitate, iar serviciile ireprosabile. Felicitari

Feedback

★★★★★
5 5 1
De curând am primit a doua ie comandata de mine Trefle. La fel ca si la prima comanda am ramas placut surprinsa de frumusetea si calitatea iei. Cu siguranta voi reveni cu o noua comanda. Multumesc!

Impresie

★★★★★
5 5 1
O minunatie de ie mi-a achizitionat sotul de la voi... este splendida! Un material fin si usor... cusaturi impecabile... sunt maxim de incantata... daca ar fi sa sugerez ceva... atunci mi-as dori sa fie si dimensiuni mai mici... poate un XS (mai scurta si mai putin larga ia pt fetele slabute). Oricum 10+... Felicitari!

Calitate exceptionala

★★★★★
5 5 1
Am cumparat doua ii de la trefle.ro si sint extrem de multumita de calitatea lor. Sint lucrate cu multa atentie si finete. Le port cu mîndrie si le recomand tuturor interesatilor. Bravo trefle.ro si va multumesc !

Impresii

★★★★★
5 5 1
Experienţa mea cu Trefle este una deosebită! Am descoperit magazinul de ii întâmplător şi am ramăs fermecată de multitudinea de culori şi modele lucrate manual cu atâta grijă şi migală de mâini dibace dintr-un mic colţ de rai – Valea Prahovei - şi prezentate de o manieră caldă şi prietenoasă, amabilă şi orientată către nevoile clienţilor, reuşind să aducă în actualitate şi în viata cotidiană unul dintre produsele emblematice ale minunatei noastre ţări – ia românească. De câte ori vizitez magazinul – atât cel virtual, cât şi showroom-ul, descopăr ceva care-mi place şi care mă determină să-mi doresc să adopt din ce în ce mai mult ia în ţinutele mele de zi cu zi sau în ocazii mai speciale. Fie că sunt moderne sau tradiţionale, cu mâneci scurte sau lungi, mai simple sau mai încărcate, uni sau multicolore, cu siguranţă chiar şi cele mai exigente gusturi în materie pot fi satisfăcute aici. Raportul calitate-preţ este de asemenea de notat, comparativ cu oferta din domeniu. Vă doresc din toată inima mult succes, prosperitate şi multi clienţi mulţumiţi!!!

SERVICII DE NOTA 10

★★★★★
5 5 1
Pe langa faptul ca ia comandata este de o calitate superioara, si customer service-ul este de laudat. Cu siguranta voi recomanda Trefle familiei si prietenilor.

Feedback

★★★★★
5 5 1
Rafinament, bun gust, eleganta,discretie, amabilitate. Multitudine de modele deosebite de ii, lucrate manual si cu multa migala,care se pot asorta cu diferite accesorii,personal deosebit si receptiv la dorintele clientilor, mici surprize alaturate cadoului frumos imapachetat, raport calitate- pret excelent comparativ cu alte magazine de gen....intr un cuvant, TREFLE, cu cea mai mare incredere ca veti alege un produs de calitate care sa va satisfaca si cele mai exigente cerinte. Va urez "viata"lunga, clienti satisfacuti pe deplin si va multumesc pt amabilitatea si rabdarea pe care mi ati aratat o. Cu prietenie, Gabriela Preda.

Recomand

★★★★★
5 5 1
Comanda a ajuns in termenul transmis initial. Ia este lucrata excelent. Multumesc!
Nume
Email
Review Title
Rating
Review Content
Testimoniale Overall rating: 5 out of 5 based on 12 reviews.