Testimoniale

Vă mulțumim pentru că ați ales produsele noastre!
Spune-ne părerea ta despre interacțiunea cu Trefle – Ie tradițională românească.
Încercăm permanent să îmbunătățim calitatea serviciilor și produselor pe care le oferim și putem face asta mai bine daca știm ce vă place și displace.
Cu drag echipa Trefle!

Calitate exceptionala

★★★★★
5 5 1
Am cumparat doua ii de la trefle.ro si sint extrem de multumita de calitatea lor. Sint lucrate cu multa atentie si finete. Le port cu mîndrie si le recomand tuturor interesatilor. Bravo trefle.ro si va multumesc !

Multumesc Trefle

★★★★★
5 5 1
Bună seara. Astăzi mi-a ajuns Ia comandată de la dvs. Nu am cuvinte să spun cât e de frumoasă şi cât de mult îmi place. Pe deasupra mi-aţi făcut şi o surpriză extrem de placută cu acel semn de carte personalizat. Tare drăguţ. Sunteţi minunaţi, am doar cuvinte de laudă; în primul rând raportul calitate-preţ comparând cu ce se găseşte pe piaţă. Apoi prezentarea, modul cum arată pachetul la expediere. Nu nu în ultimul rând dar foarte important, o bună comunicare prin e-mail şi amabilitate. V-am descoperit absolut întâmplător pe facebook şi-mi pare tare bine. (Ca o sugestie, poate puțin mai mult promo pe facebook ar fi indicat). Cu siguranţă voi reveni în magazinul dvs. virtual pe viitor. M-am lungit puţin cu povestea, dar, am ţinut neapărat să vă laud pt. că meritaţi. Din partea mea aveții 5 steluțe. 🙂 Toate cele bune din Bistriţa! Codruţa Corina Brendea

Feedback

★★★★★
5 5 1
De curând am primit a doua ie comandata de mine Trefle. La fel ca si la prima comanda am ramas placut surprinsa de frumusetea si calitatea iei. Cu siguranta voi reveni cu o noua comanda. Multumesc!

SERVICII DE NOTA 10

★★★★★
5 5 1
Pe langa faptul ca ia comandata este de o calitate superioara, si customer service-ul este de laudat. Cu siguranta voi recomanda Trefle familiei si prietenilor.

Impresie

★★★★★
5 5 1
O minunatie de ie mi-a achizitionat sotul de la voi... este splendida! Un material fin si usor... cusaturi impecabile... sunt maxim de incantata... daca ar fi sa sugerez ceva... atunci mi-as dori sa fie si dimensiuni mai mici... poate un XS (mai scurta si mai putin larga ia pt fetele slabute). Oricum 10+... Felicitari!

Multumiri

★★★★★
5 5 1
Buna ziua, Iile sunt foarte frumoase si potrivite ca masura. Sunt incantata de fiecare in parte. Va rog transmiteti multumiri si doamnelor care au lucrat la ele. Numai bine si iarasi spun , multumesc !

Recomand

★★★★★
5 5 1
Comanda a ajuns in termenul transmis initial. Ia este lucrata excelent. Multumesc!

Multumesc

★★★★★
5 5 1
NUMELE MEU ESTE DORINA GLIZ ȘI VĂ FELICIT ÎNCĂ O DATĂ PENTRU MINUNATELE COMORI PE CARE LE REALIZAȚI ÎN ATELIERELE DV. EU AȘ PUTEA SPUNE CĂ SUNT O CUMPĂRĂTOARE FIDELĂ A LUCRURILOR MINUNATE PE CARE LE FACEȚI CU ATÂTA GRIJĂ ȘI RESPONSABILITATE.
Nume
Email
Review Title
Rating
Review Content
Testimoniale Overall rating: 5 out of 5 based on 11 reviews.