Contact/Comenzi

Home PageDespre noi

Despre Noi

Câteva vorbe de început
Să ne imbrăcăm și să ne bucurăm de culoare, de autentic, de tradiție. Totul simplu realizat cu pasiune și dorința de a duce mai departe creația meșteșugărească.
Noi, echipa Trefle, lucrăm cu suflet și mândrie Ia Tradițională în Romănia.
Trefle este, așa cum sugerează și numele, o sămânță de bucurie, o promisiune că prin fiecare ie românească lucrată de noi vom încerca să îți aducem ție și celor din jur prospețime, lumină, bucurie.
Nu prea ne pricepem la vorbe însă te invităm să îți demonstrăm cât de mult însemni pentru noi și cât suntem de creativi și muncitori!

Care noi?
Noi cei care facem parte din echipa Trefle, suntem o mână de oameni cu suflet, născuți într-o zona în care IA Românească este prezentă în fiecare gospodărie iar creația meșteșugărească este o tradiție care se pastrează de sute de ani. De pe Valea Prahovei aducem aceste adevărate comori pline de culoare, de autentic, de natural.
Lucrăm de ani de zile IA Românească dar abia în anul 2012 am hotărât să ne punem creativitatea și priceperea în slujba promovării directe a produselor noastre.
Și de aici s-a născut Trefle.

Cum am crescut
Am deschis, în anul 2012, primul magazin din România, dedicat iei tradiționale românești, magazin care a funcționat timp de 4 ani în centrul comercial Ploiești Shopping City.
Acum poți să descoperi frumusețea tradițiilor și a costumului popular românesc în noul nostru magazin de prezentare și vânzare din București. Detalii aici despre locație și orarul de funcționare.
Magazinul Trefle este cel mai mare magazin dedicat iei tradiționale din România. Aici este locul unde vei găsi doar ii tradiționale românești, lucrate 100% manual în România.

Vă mulțumim
Atunci când cumpărați de la un producător local sprijiniți o întreagă comunitate.
Vă mulțumim pentru că achiziționați produse lucrate în România.

Cu mare drag,
Echipa Trefle 🙂

Imaginile sunt protejate prin drepturi de autor. Click dreapta a fost dezactivat!