Contact/Comenzi

Home PageRetur

Retur

Produsele livrate de către EAST ART SHOPPING S.R.L pot fi returnate în termen de 14 zile de la achiziționare iar noi vă înapoiem contravaloarea produselor, fără întrebări.

 

1. Clientul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor. De asemenea, în conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii produsului/produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cădea, conform legii, în sarcina Clientului.

2. Coletele prezintă deteriorări severe;

3. Produsele au fost livrate sau facturate în mod eronat. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie anunțată imediat. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar, dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii achitate;

Clientul se obligă să notifice S.C. EAST ART SHOPPING S.R.L., intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin orice mijloc de comunicare în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primirea produselor.
Comerciantul rambursează suma pe care a primit-o ca plată din partea consumatorului, în termen de maxim 10 zile de la data la care primește comunicarea returnării produsului.

Imaginile sunt protejate prin drepturi de autor. Click dreapta a fost dezactivat!