Contact/Comenzi

De ce noi?

Garanția Calității – 100% lucrat manual în România
Lucrăm ia tradițională românească, 100% manual, în România. Toate iile tradiționale prezentate pe site-ul nostru sunt brodate, integral manual, pe pânză topită 100% bumbac.

Garanția satisfacției
Ai la dispoziție 14 zile pentru a returna produsul și a-ți primi banii înapoi fără să invoci un motiv anume. Produsul nu trebuie sa fie deteriorat și să aibă urme de uzură. După primirea produsului, în maxim 5 zile iți returnăm banii prin transfer bancar.
*Fac excepție produsele personalizate sau făcute pe măsurătorile tale.

Livrare rapidă
Ai nevoie de o ie tradițională rapid? Avem permanent în stoc zeci de modele de ii tradiționale românești. Tu alege-ți IA dorită și noi ne ocupăm să ajungă în timp util la tine!

Magazin prezentare
Dacă ești din București, acum poți să-ți alegi IA preferată direct din magazinul nostru.
La noi poți proba câte ii dorești și să-ți alegi modelul care iți vine cel mai bine.
Descoperă frumusețea tradițiilor și a costumului popular românesc în magazinul nostru de prezentare din Calea Dorobanților 250. Verifică aici orarul de funcționare.

Garanția pentru livrare
Dacă din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, iți schimbăm produsul/ele sau iți returnăm banii. Te rugăm doar să ne anunți ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens.

Livrare gratuită
Acum ai livrare gratuită pentru comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei și pentru toate comenzile livrate prin Poșta Română

[su_note]

Consiliere gratuită
Nu știi ce s-ar potrivi la ținuta ta? Sau ce culori să alegi? Vrei un sfat cu privire la mărimea care ar fi potrivită pentru tine? Iți stăm cu drag la dispoziție prin e-mail : trefle@trefle.ro sau prin telefon la numărul: 0756.55.44.15.

Produse personalizate
Ți-ai dori o ie tradițională și nu o găsești disponibilă pe site? Iți îndeplinim dorința și vom încerca să lucrăm IA la care visezi!
De la culoare, la modificări de model sau mărime ne poți spune tu ce ți-ai dori și noi iti spunem dacă se poate!

Te-am convins?