Contact/Comenzi

Conditii de acordare a garantiei

Home PageGarantie

Garantie

Certificat de garantie pentru incaltaminte si produse de marochinarie

Garantia se acorda conform prevederilor Legii 449/2003 precum si a celorlalte acte normative incidente in materie : HG 457/2003 – republicata, HG 982/2007, fara a fi limitative prevazute. Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii si beneficiaza de un termen de 60 zile.Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie, factura fiscala si chitanta.

Conditii de acordare a garantiei

1. Termenul de garantie comerciala este de 60 de zile de la data cumpararii produsului.

2. Garantia se acorda conform legislatiei romane in vigoare la data cumpararii, se aplica numai daca produsul este folosit corespunzator (in concordanta cu instructiunile de folosire), respective daca lipsa de conformitate nu este minora este valabila numai insotita de factura fiscala/bon fiscal si certificatul de garantie.

3. In cazul in care produsul cumparat prezinta un defect in perioada de garantie, respectivul produs urmeaza a fi returnat sau predat la magazinul de unde a fost achizitionat. In termen de maxim 15 zile veti primi o solutionare conform legislatiei in vigoare. Garantia se asigura prin repararea produslui sau prin inlocuirea acestuia cu un produs similar nou, gratuit.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta oricand pe adresa de email trefle@trefle.ro.