Noi, echipa Trefle, lucrăm cu suflet și mândrie ia tradițională în Romănia.

Vom încerca ca în câteva cuvinte să-ți transmitem bucuria noastră de a lucra și promova ia tradițională românească.

Să ne imbrăcăm și să ne bucurăm de culoare, de autentic, de tradiție. Totul simplu realizat cu pasiune și dorința de a duce mai departe creația meșteșugărească.
                                                     

Trefle este, așa cum sugerează și numele, o sămânță de bucurie, o promisiune că prin fiecare ie românească lucrată de noi vom încerca să îți aducem ție și celor din jur prospețime, lumină, bucurie.

Noi cei care facem parte din echipa Trefle, suntem o mână de oameni cu suflet, născuți într-o zona în care IA Românească este prezentă în fiecare gospodărie iar creația meșteșugărească este o tradiție care se pastrează de sute de ani. De pe Valea Prahovei, din localitatea a cărei nume se contopește cu ia tradițonală românească, Breaza, aducem aceste adevărate comori pline de culoare, de autentic, de natural.
Lucrăm de ani de zile IA Românească dar abia în anul 2012 am hotărât să ne punem creativitatea și priceperea în slujba promovării directe a produselor noastre.
Și de aici s-a născut Trefle.

Am deschis, în anul 2012, primul magazin din România, dedicat iei tradiționale românești, magazin care a funcționat timp de 4 ani în centrul comercial Ploiești Shopping City.

Primul magazin dedicat iei tradiționale românești

Magazin Trefle Ploiești Shopping City (2012-2016)

Cel mai mare magazin dedicat iei tradiționale românești deschis în București

Începând cu primăvară anului 2016 descoperi frumusețea tradițiilor și a costumului popular românesc în noul nostru magazin de prezentare și vânzare din București.

Magazin Trefle – București ( 2016 – prezent)

Majoritatea iilor tradiționale disponibile în magazinul nostru se pot comanda și din magazinul online.  Magazinul fizic este localizat pe Calea Dorobanților, nr. 250, ap. 8.

Pentru a oferi clienților o experiență cât mai plăcută, magazinul funcționează pe bază de programare. În felul acesta, cei interesați se pot bucura de o vizită sigură și liniștită, putând proba modelele favorite în tihnă. Tot ceea ce trebuie să facă pentru a beneficia de toate acestea este programarea telefonică prealabilă. Odată ajunși în magazin, vor uita cu totul de lumea de afară, de griji și probleme, căci modelele inedite de ii le vor acapara toată atenția.
Mai multe informații despre locația Trefle, dar și despre programul zilnic de lucru sunt disponibile aici.

Ce puteți achiziționa sau admira în magazinul nostru?

Magazinul nostru este dedicat iei tradiționale românești. Daca căutați o ie tradițională românească, lucrată integral manual, atunci te așteptăm cu drag să ne cunoaștem și să descoperi ale noastre produse.  Ie tradițională mâneca lungă sau scurtă, rochițe damă și cămăși tradiționale bărbătești, toate acestea le puteți găsi în magazinul nostru.
Toate produsele sunt lucrate manual, provin de pe Valea Prahovei, Localitatea Breaza (și împrejurimi).

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.